De grootste gids naar Schoonmaakadvies Lelystad

Tijdens een glasbewassing kunnen we verder uw kozijnen reinigen. Hiermee houd u ook niet slechts een schone look over de gevels, maar hoeft u dan ook tevens minder dikwijls te schilderen.

Wij beschikken over jarenlang in opdracht gewerkt vanwege verschillende schoonmaakbedrijven, voor wij een overstap maakten tot de persoonlijk onderneming. Waarin wij van dit ontstaan helder hadden: dit zal het om beslist ordelijk. En ook niet teneinde een beetje.

Een proper resulaat. Lekkerder kunnen wij dit ook niet omschrijven. Wilt u weten wat voor een "een proper resultaat" Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten voor u dan ook kan bereiken? Bel 0320-289090 ofwel vraag sites een vrijblijvend raadgeving of prijsopgave aan.

Behalve een ruime ervaring in een schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor het MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden we dit glazenwassen en de gevelreiniging zonder tussenkomst betreffende onderaannemers.  

Atir vormt zichzelf sterk vanwege gezonde contracten en prima arbeidsomstandigheden wegens een mensen die het werk verrichten. In het advieswerk staat het centraal. Ons evenwichtig contract is de basis vanwege ons duurzame samenwerking tussen opdrachtgever en dienstverlener.

In onze showroom vindt u dan ook een omvangrijk assortiment keramische tegels: wandtegels, vloertegels, mozaïeken en listello’s. Daar we vertrouwen in specialisatie, verkopen wij géén natuursteen.

Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet betreffende de collegas beschikken over we een mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Betreffende exclusief ingerichte wagens zijn wij voor het hogedruk schoonspuiten en het vochtig stralen perfect mobiel. Ook zijn we in dit bezit betreffende een persoonlijk hoogwerker opdat wij verder een hogere moeilijk bereikbare publiceren op ons veilige methode mogen bereiken.

Betreffende SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen we voor de opdrachtgevers de glasbewassing in Dronten en omgeving. Met behulp van onze persoonlijk hoogwerker wassen we op een veilige methode alle ingewikkeld bereikbare en hoge ramen.

Verder Handy-Clean zit weet jaren betreffende milieuvriendelijke middelen in een schoonmaak. Weet de middelen welke ingezet geraken voor schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en goede druk reiniging voldoen met een strengste milieueisen en geraken ook bij heel wat schoonmaakwerk achterwegen gelaten, daar men binnen de schoonmaak werkt met dit Microvezel systeem.

Aangaande den Brinks gevelreiniging & onderhoud verzorgt langer dan 25 jaar de gevelreiniging in Lelystad.

Door de persoonlijke invalshoek kunnen wij de wensen vertalen naar ons doelmatig here en overduidelijk werkschema. Wij snappen dat ons ordelijk resultaat cruciaal is een prettige werk- ofwel woonomgeving.

Via de eigen invalshoek mogen we uw wensen vertalen naar een doelmatig en duidelijk werkschema. Wij snappen het ons ordelijk uitkomst essentieel kan zijn een afwissellende werk- ofwel woonomgeving.

Onze voorkeur zal uit naar dit traditioneel reinigen aangaande ramen, doch we kunnen de ramen tevens wassen betreffende het steelwas systeem in combinatie betreffende osmose drinkwater.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De grootste gids naar Schoonmaakadvies Lelystad”

Leave a Reply

Gravatar